Nikdy nebylo grilování tak jednoduché a pohodlné jako s dnešními Weber produkty ke grilování. Na několik věcí byste však měli bezpodmínečně pamatovat a perfektnímu požitku z grilování už nebude nic stát v cestě. Shrnuli jsme pro vás to nejdůležitější do 6 ½ základních pravidel.
Pravidlo 1: OGSKdy a proč by měl být poklop při grilování zavřený. |
Pravidlo 2: BezpečnostVšechny Weber produkty odpovídají bezpečnostním normám – ty byste měli dodržovat. |
Pravidlo 3: Správné zahřátíJak svůj gril optimálně přivedete do provozní teploty. |
Pravidlo 4: Grilovací metodyZákladní techniky pro perfektní požitek z grilování. |
Pravidlo 5: Grilované pokrmyNa co si máte dávat pozor při nákupu potravin ke grilování. |
Pravidlo 6: Čištění a péčeAbyste svůj gril mohli kdykoli použít a měli z něj co nejdéle radost. |
Pravidlo 6 ½: Královská disciplínaSteak se dá připravit i jinak – ale takto dosáhnete dokonalosti. |