Postup přípravy: plátky masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme kmínem a šalvějí. Pokapeme olejem a necháme několik hodin odležet. Plátky vkládáme na gril a zvolna grilujeme z každé strany asi 10 - 15 minut spolu s hlavičkami žampionů, které rovněž okořeníme. Doba přípravy: 30 minut
Postup přípravy: kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky nebo tenké plátky, mírně je naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a napichujeme na špízové grilovací jehly střídavě s plátky slaniny, kolečky cibule, dílky rajčat a kousky papriky. Špízy necháme asi hodinu v chladu odležet, pak je pokapeme olejem, vložíme na rozpálený rošt rovněž potřený olejem a za stálého otáčení grilujeme asi 10 - 15 minut. Při podávání špízy pokapeme kečupem nebo hořčicí podle chuti. Doba přípravy: 40 minut
Postup přípravy: kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme trochou papriky z obou stran. Dáme na kus alobalu a klademe na ně šunku, fazolky, žampiony, nebo jiné houby. Pak poklademe větším množstvím cibulky nakrájené na kolečka. Nakonec vše posypeme sýrem a zabalíme do alobalu, nejlépe do dvou vrstev, aby nám nevytékala šťáva a grilujeme 30 - 40 minut. Doba přípravy: 45 minut
Postup přípravy: kuře očistíme, omyjeme a rozdělíme na čtvrtky. Jednotlivé porce osušíme, prošpikujeme slaninou, opepříme, osolíme a každou položíme na čtverec alobalu potřený olejem. Maso obložíme tenkými plátky cibule a plátky hub, které mírně osolíme. Alobal dobře zabalíme a balíčky položíme na rošt v rozehřátém grilu. Pečeme zvolna asi 80 - 90 minut. Doba přípravy: 1,5 hodin
Postup přípravy: cibuli nakrájíme na kolečka, stroužky česneku na plátky, osolíme, opepříme, přidáme omáčku na steaky, sladkou papriku, chilli a olej. Vše smícháme a do této marinády naložíme kuřecí křidélka na několik hodin. Potom grilujeme po všech stranách dozlatova. Doba přípravy: 2 hodiny