Když padá sníh, prší nebo padají kroupy – co má být? Když máte rádi grilované pokrmy, můžete si je – nezávisle na počasí – vychutnávat.
Díky poklopu a s tím souvisejícím principem odraženého žáru jsou všechny grily značky Weber vhodné do všech povětrnostních podmínek, takže počasí už nehraje žádnou roli. Když venku prší, můžete zůstat uvnitř v suchu nebo když mrzne, můžete se ohřát u svého grilu. V každém případě je váš grilovaný pokrm chráněn a opéká se dál, aniž byste ho museli obracet nebo dělat jiné zbytečné úkony. Nejen, že vás zahrne příjemná vůně, navíc váš gril pracuje za vás.
Weber grily se vyrábějí v Chicagu, v Illinois, a tam se také testují v extrémních povětrnostních podmínkách. „Naše extrémně studené zimy se spoustou sněhu, naše horká a deštivá léta a prudké bouřky dělají z Chicaga perfektní oblast pro testování našich grilů“, říká Mike Kempster z oddělení výzkumu a vývoje firmy Weber.
Výsledek? Famózní letní chuť grilovaného jídla za dlouhých zimních měsíců. To nejlepší ze všeho: Vy jste byli celou dobu v teple a suchu! Ať plánujete grilovat vánoční husu nebo novoročního kapra … pusťte se tuto zimu do toho.
zdroj: www.weberstephen.com