Kulinářská rozmanitost uzení

Uzení patří k nejstarším a nejpůvodnějším způsobům úpravy pokrmů. Ryby a maso jsou během procesu grilování vystavené kouři z ohně a nebo také kouři ze speciálních udících lupínků.

Tento proces - uzení - způsobuje, že grilovaný pokrm přijme vůni a chuť cedrového, olšového, jabloňového nebo třešňového dřeva. Záleží jen na tom, který druh udících lupínků použijete. Tím získá křupavá vepřová pečeně „novou“ chuť a stane se hitem příští grilovací párty.

Stále více fanoušků grilování přichází na chuť „uzení“. Objevte zde také vy všechno ohledně uzení s Weberem!

  • Objevte a vyzkoušejte naše recepty na uzení
  • Zde naleznete perfektní příslušenství potřebné k uzení
  • Zjistěte více o Smokey Mountain Cooker – perfektní udírně od Webera